kingdomvend.com

kingdomvend.com

View Profile

MDMA

Added

Jun 25, 2023

Views

43

Ratings:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Description:

MDMA (3-4 methyleendioxymethamfetamine) is een synthetische, psychoactieve drug met een chemische structuur die lijkt op het stimulerende middel methamfetamine en het hallucinogene mescaline. MDMA is een illegale drug die zowel stimulerend als psychedelisch werkt en een stimulerend effect heeft, evenals verstoringen in tijd en perceptie en meer genot van tactiele ervaringen.


Esctasy online kopen


Ecstasy is een synthetisch, psychoactief medicijn dat chemisch vergelijkbaar is met het methamfetamine-stimulerende middel en mescaline-hallucinogeen. Het is een illegale drug die zowel psychedelisch als stimulerend werkt, energie-effecten en hallucinaties creëert en het genot van de tastbare sensatie van tijd en perceptie vergroot. Hun primaire effect is op neuronen in de hersenen die communiceren met andere neuronen met behulp van de chemische serotonine. Bij de regulering van stemming, agressie, seksueel gedrag, slaap en pijn speelt het serotoninesysteem een belangrijke rol.


Medische voordelen


Het gebruik van ESCTASY bij patiënten met PPSD werd besproken in een klein rapport uit 2018, uitgebracht door The Lancet Psychiatry. Onderzoekers gaven 22 veteranen, drie brandweerlieden en een politieagent met PTSS drie afzonderlijke doses ESCTASY. Van de deelnemers gebruikte 23% eerder xtc. Het gebruik van ESCTASY was ook gecorreleerd met psychotherapie. Een maand na de tweede sessie voldoet een groter deel van de hooggedoseerde groepen in tegenstelling tot de lagegedoseerde categorie niet meer aan de PTSS-beoordelingseisen. 16 van de 26 deelnemers (62%) hadden na een jaar geen PTSS meer, maar bij twee was een nieuwe PTSS vastgesteld. Bij 12 patiënten werd ook aanvullende psychiatrische behandeling gevolgd. Niet alle experts waren echter overtuigd. Met deze kleine gemeenschap kon geen langdurige bescherming worden gegarandeerd, en een bevolking die al risico loopt op bepaalde ernstige gevolgen, loopt het risico op verslaving en zelfmoord. Onderzoekers merken op dat grotere studies in fase 3 zouden moeten worden gedaan, maar PSTD-onderzoekers zouden dergelijke gegevens NIET kunnen reproduceren met alleen ESCTASY. Esctasy online kopen


Hoe kunnen mensen xtc gebruiken


Personen die ESCTASY gebruiken, nemen het meestal in de vorm van een pil of tablet, maar ze drinken de vloeistof of snuiven het individu op.
De beroemde term Molly (“moleculair” jargon) was ook van toepassing op het zogenaamde “schone” kristallijne poedertype van ESCTASY, dat meestal in capsules wordt verkocht.
Koop MDMA pillen online in onze winkel. Beste kwaliteit pillen te koop. Geweldige service. Geweldige klantenservice. Chat 24/7 met ons via livechat. Als u vragen heeft, staan wij voor u klaar. Categorie. MDMA Drugscategorieën. XTC-pillen. Esctasy online kopen
Soorten XTC te koop

Blauwe Domino
Chanel MDMA-pillen
Dom Pérignon MDMA
Groene Heineken MDMA
Pure MDMA-capsules
Uil MDMA

Categories: MDMA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *